На смілян таки “навішали” мільйонні борги за газ (відео)

22 Листопада 2018 22:39

Рішення про підписання договору з НАК «Нафтогаз України» та реструктуризацію боргу ухвалили депутати Смілянської міськради сьогодні на позачерговій сесії.

smila-ua.com

За словами голови Черкаської ОДА Олександра Вельбівця, тепер погасити заборгованість можуть допомогти з обласного та державного бюджетів. Як голосували депутати та що з цього приводу думають сміляни – в сюжеті UA: Черкаси:

Сміла

Рішення про підписання договору з НАК «Нафтогаз України» та реструктуризацію боргу ухвалили депутати Смілянської міськради сьогодні на позачерговій сесії. Зі слів голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Вельбівця, тепер погасити заборгованість можуть допомогти з обласного та державного бюджетів. Як голосували депутати та що з цього приводу думають сміляни – дивіться.Нагадаємо, тепло в оселях смілян та на об’єкти соцсфери подали минулого четверга, 15 листопада, після розпорядження Президента України. Опалювальний сезон у місті мав розпочатися 23 жовтня. Утім, єдиний постачальник тепла – підприємство «Смілатеплокомуненерго» – не мав контракту із продавцями газу через борги попередника. Зі слів міського голови Сміли Олексія Цибка, він разом із відсотками становить 120 мільйонів гривень і ця сума непідйомна для міської скрабниці.

Posted by UA: Черкаси on Thursday, 22 November 2018

Нагадаємо, тепло в оселях смілян та на об’єкти соцсфери подали минулого четверга, 15 листопада, після розпорядження Президента України. Опалювальний сезон у місті мав розпочатися 23 жовтня. Утім, єдиний постачальник тепла – підприємство “Смілатеплокомуненерго” – не мав контракту із продавцями газу через борги попередника. Зі слів міського голови Сміли Олексія Цибка, він разом із відсотками становить 120 мільйонів гривень і ця сума непідйомна для міської скрабниці.