На передовій Лариса Устроєва рятує бійців і пише вірші

3 Грудня 2018 23:09

Лариса Устроєва родом з Черкащини. Одружена, чоловік також військовий. Познайомилися вони з Євгенієм під час служби в підрозділі. Побралися. І тепер служать на одному опорному пункті разом.

Лариса Устроєва знаходиться на передовій між ворожими терористичними військами й мирною Україною. І в тому незаперечному факті, що країна живе в мирі, є й її особистий внесок.

Лариса має двох дітей — доньку й сина. Донька також військовослужбовець, медик за фахом, але зараз вимушена не лише служити, а й доглядати 12-річного брата, поки батьки захищають країну.

Із самого початку війни на Донбасі Лариса Устроєва прагнула потрапити до війська, та їй відмовляли. Тому вона, щоб допомагати й бути корисною бійцям, стала волонтером. А в грудні 2016-го, завдячуючи матері загиблого героя-кіборга, яку вона випадково зустріла у військкоматі, Ларисі вдалося потрапити до Збройних сил. Зараз вона бойовий медик і знаходиться на передньому рубежі захисту.

Окрім виконання службових обов’язків, Лариса взяла на себе ведення всього господарства, завдяки чому хлопці завжди вчасно нагодовані й на пункті панують повний порядок і дисципліна.

На жаль, саме зараз Лариса потрапила до госпіталю: під час обстрілу зазнала травми й тепер вимушена лікуватися. А її бійці опановують премудрість приготування справжнього українського борщу.

Коли видається вільна хвилинка, Лариса пише вірші й прозу…

Джерело: 7days-ua.com