Дзюдоїст Іван Прудіус – кращий спортсмен листопада на Черкащині

11 Грудня 2018 18:09

У відділенні Національного олімпійського комітету України у Черкаській області визначили кращого спортсмена за підсумками спортивних досягнень минулого місяця. Звання кращого спортсмена Черкащини виборов черкаський дзюдоїст Іван Прудіус. Юнак посів друге місце на Кубку Європи з дзюдо для учасників до 18-ти років, що у листопаді відбувався в м Дьйор, Угорщина.

Претендували на відзнаку п’ятеро спортсменів, які продемонстрували відмінні результати на змаганнях листопада.

Серед кандидатів на відзнаку були також такі спортсмени: дзюдоїстка Анастасія Сапсай, яка на абсолютному чемпіонаті України посіла 3 місце, велосипедист Віталій Новаковський, який здобув 1 місце у відкритому чемпіонаті України з велоспорту (крос), індивідуальне 3 місце та 2 місце у естафеті на Кубку України з велосипедного спорту, стрілок Дмитро Омельяненко, який посів 1 місце у відкритому чемпіонаті України у приміщенні з кульової стрільби, та боксер Євгеній Овсянніков, який здобув 2 місце у чемпіонаті України з боксу серед чоловіків.

Івана Прудіуса та його тренера Володимира Римаря відзначать грошовою винагородою від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.