Чорнобаївський район: майже 70 авто потрапило в снігові перемети між селами Придніпровське і Першотравневе

25 Грудня 2018 22:26

фото з мережі

У Чорнобаївському районі на автотрасі Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя між селами Придніпровське та Першотравневе у снігові перемети потрапили близько 70 різноманітних автомобілів.

Зараз на місці затору працюють 6 одиниць техніки від автодору та рятувальники з 6-го державного пожежно-рятувального посту з селища Чорнобай.

О 20 годині на місці почали роботу ще дві оперативні рятувальні групи у складі 4 рятувальних автомобіля підвищеної прохідності з міста Черкаси і Золотоноша, а також БТРу Нацполіції, розповів Костянтин Проценко з обласного управління ДСНС. Для розчищення траси залучено важку техніку з найближчої військової частини.

Загалом рятувальники Черкаської області з початку доби 25 грудня надавали та продовжують надавати допомогу громадянам, які внаслідок ускладнення погодних умов на автошляхах області, сильного снігу, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледі опинились у складній ситуації .

Загалом співробітниками Служби порятунку спільно з працівниками поліції та автодору надано допомогу 437 громадянам, які перебували у 230 транспортних засобах.