Для допомоги водіям під час негоди створили додаткові наряди поліцейських

25 Грудня 2018 18:52

Аби допомогти водіям, що їх негода застала в дорозі, в поліції Черкаської області створили додаткові наряди з числа співробітників превентивного блоку поліції та батальйону поліції особливого призначення, які курсують шляхами області та надають допомогу водіям, чиї автомобілі застрягли на слизькій дорозі. Крім того, в ГУНП в Черкаській області розгорнуто роботу розширеного ситуаційного центру, до якого увійшли працівники поліції та ДСНС.

Погіршення погодних умов сьогодні спостерігається на всій території  Черкаської області. Попри те, що працює снігоприбиральна техніка, рух автотранспорту автошляхами ускладнено. Спостерігаються ожеледиця, налипання мокрого снігу та хуртовини.

У зв’язку із ситуацією, яка склалася на автошляхах Черкаської області, поліція рекомендує водіям утриматись від далеких поїздок.

У разі, якщо ви вже вирушили в дорогу,  будьте максимально обережними та вкрай уважними, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заздалегідь скорегуйте свої маршрути руху.

Якщо  ваш транспортний засіб застряг та не має змоги рухатися, звертайтеся за допомогою до працівників поліції, або телефонуйте на номер 0 (472) 393-128.