Суд залишив екс-депутатку, яка збила велосипедиста, на свободі

10 Січня 2019 18:16

Сьогодні у Придніпровському районному суді Черкас відбулося засідання щодо обрання міри запобіжного заходу для Любові Савченко.

На початку засідання прокурори клопотали про обрання для підозрюваної запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Натомість, Любов Савченко зазначила, що має забезпечувати роботою своє підприємство (підозрювана працює директором меблевого підприємства “Меблі ЛІВС”– ред.)  та шукати нові замовлення.

Водночас, адвокат Савченко наголосив на тому, що підозрювана є інвалідом другої групи та  потребує невідкладного стаціонарного лікування в неврологічному відділенні.

Незважаючи на доводи прокурорів, суддя ухвалила відмовити в повному обсязі клопотанню. Прокурор, яка була присутня на засіданні, повідомила, що після отримання повного тексту ухвали, рішення судді будуть оскаржувати.

Нагадаємо, 27 грудня 2018 року Любові Савченко було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Джерело: Інфоміст