Двоє черкаських стрілків здобули 8 золотих та одну срібну медаль на Чемпіонаті України

17 Січня 2019 13:28

Із 11 по 16 січня у Києві проходив відкритий зимовий Чемпіонат України в приміщенні з кульової стрільби. На змаганнях відомі спортсмени з Черкас Дарія Шаріпова та Сергій Куліш здобули 8 золотих та одну срібну медалі.

Зокрема, Дарія Шаріпова виборола перше місце та стала кращою у виконанні вправи МГ-6 з результатом 1162 очок та зайняла перше місце у командному заліку в складі збірної Черкаської області в цій же вправі.  Крім цього у вправі МГ-9, як особистому так і командному заліку Дарія здобула ще дві золоті медалі.

Сергій Куліш у вправі МГ-6 з результатом 1179 очок посів перше місце та перше місце у складі збірної Черкаської області. У праві МГ-9 з результатом 624,9 очок здобув знову перемогу, а у вправі ГП-6 з результатом 626,4 виборов друге місце та перше командне місце у складі збірної Черкаської області.

Дарія Шаріпова – доцент кафедри спеціальної та фізичної підготовки Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби, учасниця Олімпійських ігор, чемпіонка Європи, капітан служби цивільного захисту. Сергій Куліш – заслужений майстер спорту України з кульової стрільби, срібний призер Олімпійських ігор 2016 року, вихованець Черкаського інституту пожежної безпеки.