Рятувальники двічі за останню добу витягували “швидкі” зі снігових заметів (відео)

29 Січня 2019 13:52

За добу черкаські рятувальники двічі витягували із снігових заметів карети швидкої медичної допомоги.

28 січня о 08:35 до рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини від диспетчера станції швидкої медичної допомоги надійшло звернення про допомогу, екіпажу, що застряг у сніговому заметі в селі Свидівок, Черкаського району.

Уже о 5 годині ранку 29 січня повертаючись з виклику до кучугуру у селі Михайлівка, що на Драбівщині, потрапила ще одна бригада швидкої.

В обох випадках на допомогу медикам виїхали чергові караули з пожежно-рятувальних підрозділів, які й допомогли звільнити “швидкі”.

За добу рятувальники двічі витягували із снігових заметів карети швидкої медичної допомоги28 січня о 08:35 до рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини від диспетчера станції швидкої медичної допомоги надійшло звернення про допомогу, екіпажу, що застряг у сніговому заметі в селі Свидівок, Черкаського району. Вже о 5 годині ранку 29 січня повертаючись з виклику до кучугуру у селі Михайлівка, що на Драбівщині потрапила ще одна бригада швидкої. В обох випадках на допомогу медикам виїхали чергові караули з пожежно-рятувальних підрозділів, які й допомогли звільнити спеціалізовані транспортні засоби.

Posted by Управління Державної служби України з НС у Черкаській області on Tuesday, 29 January 2019