Який туристичний збір треба буде платити в Черкасах? (відео)

11 Лютого 2019 12:18

20 гривень для українців та 200 гривень для іноземців. Таку суму туристичного збору платитимуть туристи, які приїдуть до Черкас.

Це рішення затвердили депутати під час сесії Черкаської міської ради 24 січня цього року, повідомляє UA: Черкаси.

Нагадаємо, що 22 листопада Верховна Рада України прийняла відповідні зміни до Податкового кодексу України. Для внутрішнього туризму ставка визначається до 0,5 відсотка, а для в’їзного – до 5 відсотків від мінімальної заробітної плати.

На Черкащині запроваджено туристичний збір

20 гривень для українців та 200 гривень для іноземців. Таку суму туристичного збору платитимуть туристи, які приїдуть до обласного центру. Це рішення затвердили депутати під час сесії Черкаської міської ради 24 січня цього року. Нагадаємо, що 22 листопада Верховна Рада України прийняла відповідні зміни до Податкового кодексу України. Для внутрішнього туризму ставка визначається до 0,5 відсотка, а для в’їзного – до 5 відсотків від мінімальної заробітної плати.

Posted by UA: Черкаси on Monday, 11 February 2019

Нагадаємо, що минулого року Черкащину відвідали на 6,8 % туристів більше, ніж у 2017-ому. Завітали до музеїв та оглянули пам’ятки Шевченкового краю понад 1 мільйон 260 тисяч туристів та екскурсантів.