Черкащани – в лідерах зональних змагань з футзалу чемпіонату ДСНС

22 Березня 2019 16:41

У Києві визначено переможців зональних змагань з футзалу Чемпіонату ДСНС України серед збірних команд управлінь Київської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської області, міста Києва та команди Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Команда рятувальників Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. фото fire.ck.ua

Команди-учасники складалися з 5 спортсменів кожна (4 в полі, 1 воротар). Тривалість однієї гри продовжувалася 2 тайми по 15 хвилин. Протягом двох днів кожна команда зіграла з кожною по одному поєдинку. Кожен із цих поєдинків, був по-своєму цікавим та захоплюючим. З перших хвилин стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів.

У результаті, І місце у зональній частині виборола команда рятувальників Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, ІІ місце отримала команда рятувальників Черкаської області і ІІІ місце посіли рятувальники Чернігівської області.

Переможцям змагань вручили грамоти та кубки.

Команди Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Черкаської області продовжать боротьбу у фінальних змаганнях, які відбудуться на Житомирщині у квітні місяці.