Серед ночі в черкаському пабі юнаки побили прокурора – їм уже повідомили про підозру (відео)

26 Березня 2019 19:16

Уночі 25 березня в Черкасах сталася бійка між двома місцевими жителями та співробітником міської прокуратури.

Як розповіли кореспонденту видання “18000” у прес-службі обласної прокуратури, представника праоохоронних органів побили двоє чоловіків 1999 року народження. Один із них – студент ЧДТУ.

За фактом бійки відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 (хуліганство).

Нині обом молодикам уже повідомили про підозру. Готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Судячи з відео, яке опублікував черкащанин Вадим Комаров, бійка відбулася в пабі “Ерік”, в центрі міста, о 02:43.

Від завданих травм прокурор отримав струс головного мозку та був госпіталізований.

ЦЕ БЄСПРЄДЕЛ!Сьогодні вночі, в барi "Ерік" в халепу потрапив працівник Черкаської місцевої прокуратури пан Долотій.Халепа виявилася розміром в зламаний ніс, який тепер звісно потребує не косметичного а технічного ремонту.Як розровідають очевидці, працівник прокуратури прийнявши на грудь 500, а може і більше реально відчев себе Господом, а тому і повів себе не зовсім коректно до інших відвідувачів.Як наслідок – раз, два, три в дюндель.А потім, тато рятуй……!?За даним фактом відкрито кримінальне провадження, а саме ч.1 ст. 296 КК України.Особи, що обідєлі "мишку" встановлені. Підозра наразі погоджується в Черкаській місцевій прокуратурі.Гуртом, як видно легше не тільки прокурора бити, а й прокуратурі гуртом …. своїх принижувачів.Честь мундира мабуть зобовязує!

Posted by Вадим Комаров on Monday, 25 March 2019

Як повідомляє сайт “Вичерпно”, нападу зазнав співпробітник прокуратури Володимир Долотій. Від завданих травм прокурор отримав струс головного мозку та був госпіталізований.