За добу на Черкащині виникло 10 пожеж, 6 із них – в екосистемах

25 Квітня 2019 19:23

За добу 24 квітня в Черкаській області виникло 10 пожеж, 6 з яких в екосистемах, повідомляють в управлінні ДСНС. Тільки в Черкасах рятувальникам цієї доби довелося 4 рази виїжджати на ліквідацію пожеж в екосистемах.

Зокрема, о 17:00 на вулиці Одеській рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу, яка охопила суху траву на площі 600 кв.м. У цей час співробітники 2-ї частини боролися з аналогічною пожежею на вулиці Дахнівська. Цього разу вогонь знищив траву на площі 900 кв.м.

О 18:00 на тій-таки вулиці Одеській черкаські рятувальники ліквідували пожежу сухої трави та гілля, яка розповсюдилася на поруч розташований гараж та пошкодила причіп з речами домашнього вжитку. О 21:10 ще одну пожежу співробітник 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували на відкритій території на вулиці Вергая.

До ліквідації пожеж в екосистемах долучились і співробітники з Смілянського району, які гасили пожежу в селі Мельниківка. Вогонь до прибуття рятувальників розповсюдився по сухій траві на дві дерев’яні прибудови.

Жашківські рятувальники о 17:50 на відкритій території Вороненської сільської ради ліквідували пожежу, яка охопила суху траву на площі 500 кв.м.

У селі Журжинці Лисянського району, через необережне поводження з вогнем, виникла пожежа сміття, яка перекинулася на дві поруч розташовані споруди, та ще до прибуття рятувальників знищила їх.

Чергову пожежу рятувальники ліквідували у селі Білозір’я Черкаського району. Вогонь знищив сміття та пошкодив 3 кубічних метри дров.