У Черкасах відзначили День вишиванки цілим мікрорайоном (фото)

16 Травня 2019 19:19

Сьогодні у мікрорайоні “Лісовий” у Черкасах святкували День вишиванки. Захід третій рік за підтримки партнерів влаштовує колектив професійного автодорожнього ліцею. Тут співали і танцювали, проводили виставки і цікаві майстер-класи.

“Таке свято вже стало традицією і для нашого “Лісового” мікрорайону, і для нашого навчального закладу – організовувати веселе дозвілля не лише для учнів ліцею, а й мешканців району, – розповідає директор ЧПАЛ Ольга Філіпова. – Хочемо, аби всі побачили, наскільки наші люди талановиті, яскраві, розумні, красиві, вміють все робити своїми руками. І все це видно на виставках народної творчості, в рамках яких до нас долучилися і інші мікрорайони. Рушники, які можуть бачити гості, вишиті не лише майстринями “Лісового”, а й їх матерями і бабусями. Так ми об’єднуємо не лише людей, а й покоління. А ще хочемо показати, що профтехосвіта – це й творчі люди, які можуть і двигун скласти чи відремонтувати автотехніку, і родинне свято для всього мікрорайону влаштувати”.

Учасників і гостей свята тішили виступами художні колективи ЗОШ №7, №36, ДНЗ “Росинка”. Був також тематичний флеш-моб до Дня вишиванки і пригощання.