На пляжі в Черкасах урятували чоловіка, який тонув (відео)

16 Червня 2019 20:14

Сьогодні, 16 червня, близько 14:25 години, неподалік пляжу “Соснівський-1” в Черкасах тонув чоловік. Відпочивальники, вдаривши у сполох, негайно повідомили про це рятувальників, повідомляють у міськрайонному відділі ДСНС.

Врятовано чоловіка, який ледь не втонув!Сьогодні, 16 червня, близько 14:25 год. неподалік Черкаського пляжу "Соснівський-1" було виявлено людину, яка ледве трималась на плаву. Вдаривши на сполох люди негайно повідомили про інцидент рятувальників, котрі чергували поруч.До потопельника на надувному човні оперативно добралися рятувальники Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби. Чоловік перебував у воді без свідомості близько 2-х хвилин. Діставши його з води, рятувальники звільнили дихальні шляхи та доправили 67-річного чоловіка на берег.Бригада швидкої медичної допомоги прибувши на виклик продовжили проводити розширені реанімаційні заходи. Потерпілий доставлений в реанімаційне відділення 3-ї міської лікарні. За попередніми даними, чоловік прийшов до тями.

Posted by Черкаський МРВ УДСНС України у Черкаській області on Sunday, 16 June 2019

Чергове відділення рятувальників міської комунальної аварійно-рятувальної служби на надувному човні оперативно добралися до черкащанина, котрий знаходився в воді без свідомості.

Діставши 67-річного чоловіка, рятувальники звільнили дихальні шляхи від води та доправили постраждалого на берег, де працівники швидкої медичної допомоги продовжили реанімаційні заходи.

Постраждалого госпіталізували до реанімаційного відділення 3-ї міської лікарні.

За попередньою інформацією, чоловік прийшов до тями.