“Спортивна гордість”: у Черкаському інституті пожежної безпеки вшанували свої переможців (відео)

1 Листопада 2019 20:24

31 жовтня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулася масштабна подія “Спортивна гордість інституту” – свято для спортсменів, завдяки здобуткам яких український спорт невпинно рухається вперед.

fire.ck.ua

На святі були присутні високоповажні гості, серед яких: президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон, Герой України Сергій Бубка, перший заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, віце-президент НОК України Віктор Корж, Віце-президент Національного олімпійського комітету, почесний президент Федерації біатлону України, відомий громадський діяч Микола Томенко, легенда черкаського спорту, Олімпійський чемпіон Олімпіади в Токіо 1964 року, Заслужений майстер спорту, Заслужений тренер Андрій Xіміч, бронзова призерка Олімпійських ігор 2000 року з легкої атлетики Олена Говорова, легенда пожежно-прикладного спорту України, віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України, Заслужений тренер України Олександр Тарасов, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський, Голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській облаcті Андрій Більда, перший заступник голови Черкаського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Сергій Кривопишин, Голова наглядової ради інституту, громадський діяч Володимир Гресь, Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко та інші.

Традиційно керівництво та запрошені гості вшанували пам’ять випускників навчального закладу Володимира Правика і Віктора Кібенка та усіх вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь.

Присутні на заході переглянули показові виступи майбутніх фахівців Служби порятунку, після чого відбулося відкриття оновленого футбольного поля, де Сергій Бубка та Микола Томенко здійснили символічні удари з центра поля по футбольному м’ячу.

fire.ck.ua

Далі між футболістами збірних команд співробітників ЧІПБ та працівників структурних підрозділів Черкаської міської ради відбувся товариський матч.

У центрі культури та дозвілля присутні мали змогу переглянути яскраві відеокадри про спортсменів та гостей свята, які на власному прикладі вкотре доводять, що сьогодні спорт у житті кожного має займати провідне місце.

«Ми горді з того, що серед наших вихованців і викладачів – представники спорту вищих досягнень, переможці та учасники Олімпійських ігор, міжнародних змагань, Кубків світу, Всесвітніх універсіад» – сказав, зокрема, в. о. начальника ЧІПБ Олександр Тищенко.

fire.ck.ua

До привітань долучився і Сергій Бубка, який виразив подякував від олімпійської родини України колективу ЧІПБ за підтримку спорту, гідні представники якого неодноразово доводили, що українська земля народжує спортсменів, здатних тримати наш стяг на п’єдесталі світової першості.

За внесок у розвиток і пропаганду вітчизняного спорту та олімпійського руху в Україні, підтримку олімпійських видів спорту Сергій Бубка вручив Подяки НОК України колективу ЧІПБ. На святі відзначили низку відомих спортсменів, які викладають чи навчаються в інституті – Анастасію Сапсай, Валерію Іваненко, Івана Тищенка та інших, а також тренерів.

fire.ck.ua

Представники збірних із футзалу – Чемпіони України серед навчальних закладів МВС України, Чемпіони серед підрозділів ДСНС України, Чемпіони ФСТ Динамо Черкаської області та з волейболу – срібні призери Чемпіонату України серед підрозділів ДСНС, багаторазові Чемпіони Універсіади Черкаської області отримали від Миколи Томенка для поліпшення рівня спортивної майстерності м’ячі.

Спортивна гордість ЧІПБ 2019 (ВІДЕО)

Спортивна гордість ЧІПБ 2019 (ВІДЕО)

Posted by ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України on Thursday, 31 October 2019

Потім на території навчального комплексу практичної підготовки (мікрорайон Дахнівка) урочисто відкрили майданчик для тренувань із метання молоту та диска.
Всі присутні мали змогу переглянути показові виступи спортсменів і поспілкуватися з їх тренерами.

“Відбулося вшанування тих, чиї імена творять історію навчального закладу. Їх тріумфи – результат напруженої роботи спортсменів, кожен з яких заслужив найтепліших слів подяки і низький уклін”, – зазначили в ЧІПБ.