10 грудня в Черкасах прощатимуться із загиблим на Сході земляком, у районі оголошено траур

9 Грудня 2019 20:04

У вівторок, 10 грудня, в приміщенні будівлі Черкаської райдержадміністрації (м.Черкаси, вул. Вʼячеслава Чорновола, 157) об 11 годині відбудеться прощання з Дмитром Темним, який загинув 7 грудня біля Золотого на Сході України. Поховають Героя у селі Хацьки, де він жив із дружиною та донькою.

Розпорядженням Черкаської районної державної адміністрації цей день, 10 грудня, у районі оголошено день жалоби, повідомляє сайт Мошнівської сільради.

У розпорядженні зазначається: “У день жалоби, на території Черкаського району приспустити Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Рекомендувати керівникам територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, що здійснюють свою діяльність на території Черкаського району, головам сільських об’єднаних територіальних громад та сільським головам забезпечити внесення відповідних змін до всіх культурно-мистецьких, спортивних та інших масових розважальних заходів, запланованих на 10 грудня 2019 року”.