Черкащанин виборов “срібло” міжнародних змагань (відео)

9 Грудня 2019 15:18

У Белграді (Сербія) тривають міжнародні змагання «Grand Prix of Belgrade 2019» зі стрільби з пневматичної зброї.

У турнірі взяли участь 288 стрілки із 18 країн. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів серед змішаних пар дует у складі черкащанина Сергія Куліша та одеситки Анни Ільїної у фінальному змаганні посів друге місце.

«Срібну» нагороду виборов Сергій і в особистих змаганнях, черкащанин поступився угорському стрілку, повідомляють в обласному осередку Національного Олімпіського комітету України.

А тим часом вийшов випуск програми “Олімпійські Історії”, де на вас чекає зустріч з віцечемпіоном Олімпійських ігор у Ріо-2016 з кульової стрільби Сергієм Кулішем.

"Олімпійські Історії" від від 7.12.2019!

Дивіться черговий випуск програми "Олімпійські Історії", де на вас чекає зустріч з віцечемпіоном Олімпійських ігор у Ріо-2016 з кульової стрільби Сергієм Кулішем. Знаходьте у програмі запитання від Сергія, залишайте у коментарях до цього посту свою відповідь (до 10 грудня включно) і вигравайте ексклюзивний приз!Серед авторів правильних відповідей ми визначимо переможця за допомогою random.comПриємного перегляду та успіху у конкурсі!Sergey Kulish Федерація стрільби України 5 канал Відділення НОК України в Черкаській області

Posted by НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team on Thursday, 5 December 2019