Зниклого на риболовлі черкащанина допоміг знайти… постріл із рушниці (відео)

9 Грудня 2019 11:00

У неділю, 8 грудня, в Черкасах під час риболовлі зник 53-річний черкащанин.
Дружина розмовляла з ним востаннє близько 14-ї години. Після цього зв’язок із чоловіком втратився, а мобільний відповідав, що абонент поза зоною досяжності.
Стривожена жінка звернулася по допомогу до поліції.

Оперативний черговий спецлінії 102 негайно передав інформацію патрульним роти з обслуговування водних об’єктів області, які терміново вирушили на пошуки.

Поліцейські обстежували річку, Дніпровські острови, прибережні зони й постійно телефонували на номер чоловіка з надією, що його таки почують. Але результатів не було.

На якусь хвилину мобільний зв’язок загубленого з’явився в мережі. Патрульним вдалося дізнатися, що чоловік знаходиться на острові проте, точне місце вказати не може, бо втратив орієнтир в темну пору доби.

Урятувало те, що чоловік мав при собі рушницю. Стріляючи вгору, він орієнтував черговий екіпаж на можливе місце свого перебування.

Відтак опівночі черкасця знайшли в адміністративних межах села Коробівка, в гумовому човні та з чотирилапим другом.

Обох врятованих поліціянти взяли на борт службового човна й доставили до санаторію ”Світанок”, де на них вже чекали рідні.

Черкаські патрульні знайшли чоловіка, який заблукав на ДніпріУ неділю, 8 грудня, в Черкасах під час риболовлі зник 53-річний черкащанин. Дружина розмовляла з ним востаннє близько 14-ї години. Після цього, зв’язок із чоловіком втратився, а мобільний відповідав, що абонент поза зоною досяжності.Стривожена жінка звернулася по допомогу до поліції. Оперативний черговий спецлінії 102 негайно передав інформацію патрульним роти з обслуговування водних об’єктів області, які терміново вирушили на пошуки людини. Поліцейські обстежували річку, Дніпровські острови, прибережні зони й постійно телефонували на номер чоловіка з надією, що його таки почують. Як на лихо, результатів не було. На якусь хвилину мобільний зв’язок загубленого з’явився в мережі. Патрульним вдалося дізнатися, що чоловік знаходиться на острові, проте точне місце вказати не може, бо втратив орієнтир в темну пору доби. Врятувало те, що чоловік мав при собі рушницю. Стріляючи вгору, він орієнтував черговий екіпаж на можливе місце свого знаходження. Відтак, опівночі черкасця знайшли в адміністративних межах села Коробівка, в гумовому човні та з чотирилапим другом. Обох врятованих поліціянти взяли на борт службового човна й доставили до санаторію ”Світанок”, де на них вже чекали рідні.#ПатрульнаПоліціяЧеркас#ПорядокЦеТи

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Monday, 9 December 2019