Затриманому чоловіку, який бив черкащанина молотком, повідомили про підозру

17 Грудня 2019 12:52

35-річному мешканцю Черкас, який серед білого дня напав на водія з молотком і завдав йому низку ударів, прокуратура повідомила про підозру.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

На цей час до Соснівського районного суду м. Черкаси скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, повідомляють у Черкаській місцевій прокуратурі.

Досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває, хід розслідування взято на контроль Черкаською місцевою прокуратурою.

Довідково:за вчинення кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.