Відзначили кондукторку і водійку тролейбуса, які кинулися на захист чоловіка, котрого неадекват бив молотком

18 Грудня 2019 18:49

Сьогодні в актовій залі КП «Черкасиелектротранс»  директор підприємства Петро Кучер та начальник управління патрульної поліції в Черкаській області Олександр Миколайович Кокоба урочисто нагородили подяками водійку тролейбуса Олену Іванівну та контролера-касирку Оксану Михайлівну. Жінки своїми сміливими, рішучими діями стали на захист  водія “Лікольну”, що на нього напав чоловік із молотком.

 

“Саме через те, що жінки здійняли галас, нападники припинили бити чоловіка та втікли. Невдовзі їх затримали патрульні та передали слідчим. На сьогодні обом оголошено про підозру та одному зних обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою”, – зазначив Олександр Кокоба.

“Працівники підприємства висловлюють щиру повагу своїм колегам та вдячність за небайдужість! Наші серця переповнює гордість за таких людей. Ми пишаємось бути вашими колегами!”, – відгукуються про сміливих колежанок у КП “Черкасиелектротранс”.

Нагадаємо, інцидент стався серед дня в неділю 15 грудня. По вулиці Дахнівській в Черкасах чоловік напав із молотком на водія “Лінкольну” і став наносити йому удари. Поки очеивдці події фільмували її на свої смартфони, на захист кинулися водійка і кондукторка тролейбуса. Поліцію викликали родичі постраждалого. Правоохоронці затримали нападників, одному з них оголошено підозру.