У Медведівці мешканці взялися самостійно ремонтувати дорогу (відео)

31 Січня 2020 14:10

Жителі села Медведівка самостійно почали ремонтувати ділянку дороги територіального значення. Це 2 кілометри, які прокладені через їхній населений пункт.

Для латання автошляху селяни використовують відходи місцевої котельні. “Для того, щоб можна було нормально проїхати і не бити диски, шини на машинах, – розповів мешканець Медведівки Володимир Кибало. – Неможливо проїхати через ями, а це центр села”.

Гроші з бюджету ОТГ на це не витрачають, люди працюють безкоштовно.

Голова Медведівської об’єднаної територіальної громади Олексій Лавріненко каже, що капітального ремонту тут не робили 15 років. Дорога перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Черкаській області. Ямковий ремонт тут робили два роки тому.

У 2020 році на ремонт цієї дороги грошей теж не передбачено…

Детальніше – в сюжеті “Суспільне: Черкаси”:

Жителі села Медведівка самостійно почали ремонтувати дорогу

Жителі села Медведівка самостійно почали ремонтувати ділянку дороги територіального значення. Це 2 кілометри, які прокладені через їхній населений пункт. Про це Суспільному розповів голова Медведівської об’єднаної територіальної громади Олексій Лавріненко. Чоловік каже, що капітального ремонту тут не робили 15 років. Хто має обслуговувати цей автошлях – дізнавалась Дарія Шевченко.

Posted by UA: Черкаси on Friday, 31 January 2020