У Черкасах вітер звалив дерево на маршрутку

11 Лютого 2020 16:20

Через негоду, яка вирувала вчора, 10 лютого, у багатьох районах Черкащини сталися падіння аварійних дерев. Дві таких пригод сталися у Черкасах та у селі Хацьки Черкаського району, повідомляють в обласному управлінні ДСНС України.

Інформація про падіння дерева через пориви вітру біля автобусної зупинки по бульвару Шевченка в Черкасах надійшла до «Служби порятунку» о 19:55. Тут дерево впало на автобус “Богдан”, який здійснював свій рух маршрутом №28. Унаслідок пригоди автобус значно не постраждав, лише під час руху протягнув гілки дерев на своїй поверхні, проте дерево впало на проїжджу частину дороги. Рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини розпиляли дерево та прибрали його з проїжджої частини. 

Інша пригода сталася вже о 20:00 в селі Хацьки. Рятувальники розпиляли та прибрали дерево, що впало на дорогу та перешкоджало руху транспорту.

Загалом, за добу в області рятувальники прибрали 5 повалених дерев, що заважали безпеці: в Катеринопільському, Кам’янському, Черкаському районах та Черкасах.