У Черкасах зупинили роботу громадського транспорту, медиків возитимуть спецрейсами

20 Березня 2020 22:39

Рішення про зупинення роботи міського пасажирського транспорту та ринків і ярмарків на території міста Черкаси ухвалив виконавчий комітет Черкаської міської ради на засіданні 20 березня.

Це зроблено для запобігання поширенню на території міста коронавірусу. Міський електричний та автомобільний пасажирський транспорт зупинено з 21 березня.

Медичних працівників та працівників комунальних підприємств та підприємств з безперервним циклом виробництва, що здійснюють життєзабезпечення Черкас, із 6 до 9.30 ранку возитиме спецтранспорт – тролейбуси. Тролейбуси будуть обладнані аншлагами «Спеціальний рейс» та знаком «Червоний хрест». Доступ у транспорт буде можливий лише за наявності захисних засобів (маски, рукавичок) та відповідних посвідчень. Дезінфекція транспорту, який здійснюватиме спец перевезення, здійснюватиметься здійснюватися на кінцевих зупинках після кожного рейсу

Нагадаємо, сьогодні, 20 березня, в Україні зареєстрували 13 нових випадків захворювання на коронавірус. 10 із них – у Чернівецькій області, ще по 1 випадку – у Львівській, Харківській та Івано-Франківській. Таким чином, станом на 22 годину 20 березня, в Україні виявлено вже 39 офіційно підтверджених випадків захворювання. Троє людей померли. Найгірша ситуація – у Чернівецькій області, де загалом виявили 25 випадків.