10 тисяч грн. доплати отримає кожен медик, який працює з хворими на COVID-19 в Умані (відео)

2 Квітня 2020 20:26

10 тисяч гривень доплати до зарплатні отримає кожен лікар, медична сестра та молодша медсестра, які працюють з інфікованими на COVID-19 (інфекційне відділення КНП “Уманська міська лікарня”). З урахуванням податків і зборів заробіток медиків складе 12 500 грн.

“У такий складний для нас з вами час ми прийняли рішення – за рахунок фонду заробітньої плати працівників виконавчого комітету, здійснювати щомісячну виплату допомоги медичним працівникам, які працюють із хворими на коронавірус”, – сказав міський голова Умані Олександр Цебрій.

Детальніше – у відео:

❗️10 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ДОПЛАТИ ОТРИМАЄ КОЖЕН ЛІКАР, МЕДИЧНА СЕСТРА ТА МОЛОДША МЕДИЧНА СЕСТРА, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ ІЗ ХВОРИМИ НА COVID-19 (КНП «Уманська міська лікарня»)❗️(12 500 грн. з урахуванням податків та зборів) В такий складний для нас з вами час ми прийняли рішення – за рахунок фонду заробітньої плати працівників виконавчого комітету, здійснювати щомісячну виплату допомоги медичним працівникам, які працюють із хворими на коронавірус. Щиро дякую нашим медичним працівникам від себе особисто та від імені усієї нашої громади! Дякую благодійникам, які також піклуються про наших медиків і допомагають лікарням.Сьогодні можу впевнено сказати, що всю потребу, яку мені надали головні лікарі, забезпечено в повному обсязі. Якщо ви чуєте, що в якомусь медичному закладі чогось не вистачає прошу вас повідомити мене особисто!Впевнений, депутати підтримають мою пропозицію!

Posted by Олександр Цебрій on Thursday, 2 April 2020

Нагадаємо, станом на 2 квітня у інфекційному відділенні Уманської міської лікарні знаходиться шестеро хворих із COVID-19. Одна особа з підозрою.