Яке воно, одруження під час карантину? (відео)

27 Квітня 2020 14:56

Коханню не завадить каратин. Так вважають Юрій та Оксана Строкань. Закохані вирішили не переносити дату весілля через карантин, а побратися, як і планували. Тільки до традиційного дрес-коду додали маски і рукавички.

suspilne.media

Юрій і Оксана разом рік і три місяці. До РАЦСу заяву подали ще до карантину.

– Ми кохаємо одне одного, довго чекали на цю дату і заздалегідь її планували і тому вирішили її не переносити, – розповів Суспільному наречений.

Сукню і костюм наречені придбали завчасно. Оскільки салони краси не працюють, із макіяжем і зачіскою допомогли друзі. Подружжя вирішило відмовитися від святкової церемонії. У період карантину розпис проводять у холі, рідні чекають на подвір’ї.

Загалом за час карантину в Черкасах зареєстрували 90 шлюбів

– Із усіх поданих заяв лише 19 перенесли. Люди все рівно продовжують реєструватися. Життя продовжується, – розповіла головна спеціалістка черкаського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ольга Добровольська.

Так, як приміщення Черкаського РАЦСу дозволяє, то реєстрацію шлюбів не припинили, також наречені можуть взяти із собою ще й фотографа. Аби поліпшити настрій і собі і нареченим, працівники РАЦСу вдягають вишиті маски.

А от пишні гуляння, що запланували наречені, відбудуться по закінченню карантину.