Занедбаний оглядовий майданчик за 9 млн. грн зустрічає гостей Черкас на дамбі (відео)

18 Травня 2020 22:30

А мав би бути візитівкою. Під час ремонту дамби владці вирішили звести там павільйон зі стелою “I love UA”. Для фотографувань і споглядань краєвиду…

Дамбу реконструювали два роки тому, а оглядовий майданчик вирішили зробити візитівкою Черкас. Це місце мало би стати популярним серед наречених і ідеальним для селфі. Натомість його облювали вандали, йдеться в репортажі ВІККА-новини. Розбита стелла, потрощена плитка і гори сміття, а ще облущені ліхтарі-маки. Така візитівка вже не надто приваблює мандрівників.

Замовник майданчика – Служба автомобільних доріг у Черкаській області. Тут стверджують – підрядник схалтурив і не дотримався проекту, тому в САД на баланс об’єкт так і не взяли. І 9 млн. грн підряднику не заплатили. Підрядник натомість заявляє, що все зроблено за проектом і нарікає – невиплачені за майданчик гроші поставили його компанію на коліна.

Нині цей спір розглядають у суді, вже призначили відповідні експертизи. У САД запевняють, що приймуть оглядовий майданчик на баланс тоді, коли підрядник переробить усі недоліки. Ба більше – відремонтує те, що вже встигли потрощити вандали.