Поливальна машина загасила палаючий серед дороги мотоцикл (фото)

11 Червня 2020 19:21

У Черкасах поливомийна машина загасила палаючий мотоцикл посеред вулиці. Інцидент стався сьогодні на перехресті вулиць Гоголя і Чорновола.

“За словами свідків, мотоцикліст чи то через якусь перешкоду, чи пішохода не впорався з керуваням і впав. Після падіння мотоцикл миттєво загорівся і почав палати посеред проїжджої частини, – розповів черкащанин Валерій Мироненко у своєму фейсбуку. – Сам водій мотоцикла майже не постраждав, у нього садна на руці, подряпини і можливо щось з ногою, бо шкутильгав. Рух вулицею миттєво був заблокований і зупинений. Проїжджала повз цю пригоду поливомийна машина одного з підприємств, її водій  миттєво під’їхав, направив направляючі стволи на мотоцикл і почав гасити його”.

Підрозділи поліції перекрили рух вулицею Чорновола. Коли через декілька хвилин після цього прибули пожежні, гасити вже не було чого… Рятувальники піною пролили мотоцикл, що димів і евакуювали його з проїжджої частини. Рух було поновлено за 10 хвилин.

“Водій мотоцикла, залишивши свого повністю згорілого залізного коня, засмучений пошкандибав додому… Добре, що залишився живий”, – додав Валерій Мироненко.

фото з фейсбуку Валерія Мироненка