Дев’ять нових випадків коронавірусної інфекції виявили за добу на Черкащині

15 Червня 2020 13:17

Cтаном на 15 червня в Черкаській області зафіксували ще дев’ять випадків захворювання на коронавірус. Нові випадки виявлені у місті Черкаси – 4 особи, Черкаському районі – троє, на Золотоніщині, Камі’янщині – по одному. Загалом в області обліковують 552 випадки, повідомляють в управлінні охорони здоров’я Черкаської ОДА.

 

За останню добу  вірусологічною лабораторію методом ПЛР ззроблено  561 дослідження носоглоткових змивів в осіб з підозрою на COVID-19.

За інформацієї медичних закладів, 32 особи отримують стаціонарне лікування, зокрема госпіталізовані 3 особи із попередньо підтвердженим COVID-19, ще 119 – перебувають під амбулаторним наглядом лікарів первинної ланки в умовах самоізоляції.

За весь період одужало 380 черкащан, 21 – померло.

Як інформує міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, у міській інфекційній лікарні наразі перебуває 13 пацієнтів із підтвердженим діагнозом COVID19 і ще 10 з підозрою на нього. Важких хворих 6, серед них одна дитина, у якої виникли ускладнення через зневоднення організму. За останюю добу до лікарні поступило ще двоє пацієнтів.