Черкащани запхали кошеня у каністру і здали на металолом

25 Червня 2020 18:35

У Черкасах працівники прийому метолобрухту знайшли у зданій кимось каністрі кошеня. Щоб урятувати тваринку, яка просиділа в полоні кілька днів, розібрали каністру. Історію людської жорстокості розповіла зоозахисниця Яна Тябут.

“Крихітна дівчинка, яка може вміститись в долоньку, була ось в цій каністрі, яку запхали ще в одну, більшу каністру і здали в пункті прийому металолому! Який жах вона пережила, не уявляю! – написала Яна Тябут у своєму фейсбуку. – Працівники запевнили, що самостійно вона не могла туди залізти, каністру розковиряли, щоб визволити!”.

Яна розповіла, що писк почули ще в п’ятницю, територія прийому маталолому величезна. І лише в понеділок, коли працівники прийшли на роботу, змогли знайти нявкаюче кошеня в цій купі – і визволити.

“Вона дивом не загинула, не засмажилася в металевій пастці, не померла з голоду, зневоднення чи в пресмашині! Я бачила багато всього і різного: діставали котів з повітряних шахт, розбираючи стіни, страшні травми після ДТП, понівечені тіла собаками, але щоб таке”, – обурюється Яна Тябут.

Киці шукають родину.