Матір Героя привітали з днем народження

7 Вересня 2020 09:30

Матір Героя-чорнобильця, випускника на той час Черкаського пожежно-технічного училища Володимира Правика,  який у ніч на 26 квітня на Чорнобильській АЕС одним із перших узяв участь у ліквідації пожежі під час аварії, Наталію Іванівну Правик привітали із днем народження співробітники ЧІПБ ім.Героїв Чорнобиля.

«Він учинив дуже порядно, — каже Наталія Іванівна, — не пустив своїх хлопців із караулу на дах, а сам двічі туди підіймався. Усі вони лишилися живими. Не раз мені дякували за те, що такого сина виховала».

 Наталія Іванівна Правик однією з перших отримала нагороду «Жінка року» в номінації «Мати Героя», яку проводить громадська організація «Федерація жінок за мир у всьому світі».

Вона й зараз показує багатьом приклад здорового способу життя, ентузіазму, віри у майбутнє.

Наталія Іванівна завжди присутня на різних заходах в Черкаському інституті пожежної безпеки НУЦЗ України, вручає першокурсникам службові посвідчення, а випускникам дипломи, бажаючи кожному із них гарного навчання та служби, бути цілеспрямованими, сміливими та готовими прийти на допомогу людям, як це зробив її син Володя…