Можновладцям наказ: лікуватися в Україні і в державних закладах

19 Жовтня 2020 13:00

pravda.com.ua

Днями очільник Києва сповістив, що результатом їхньої “успішної політики” у сфері охорони здоров’я за 2020 рік є… звільнення більше 7 ТИСЯЧ працівників медзакладів столиці.

І як фахівець по щоденному зачитування із суфлера інформації про коронавірусну ситуацію пояснив, що у всьому винна… пандемія.
Президент не винен, уряду не винен, МОЗ не винне і команда Кличка теж!
Вони ж активно працюють і видатки на утримання влади країни і Києва збільшуються, фонтани з’являються як гриби, шоу-мости відкриваються, піар-медіа на сотні мільйонів фінансуються, друзі влади МІЛЬЯРДНІ бюджетні замовлення отримують, а лікарям – моральна підтримка через соціально-політичну рекламу від влади!
Коли років 10 тому, я зареєстрував Постанову про лікування посадовцій в Україні – на мене дивилися як на юродивого.
Коли 5 років тому, я вніс постанову про передачу 4 медичних закладів ДУСІ при Президентові ветеранам – на мене дивилися як на ворога, що зазіхнув на святе!
Але нині вже коронавірус спонукає до більшого:
щоб можновладці почали опікуватися здоров’ям людей потрібно, що вони в разі хвороби лікувалися не лише в Україні, а в ДЕРЖАВНИХ, а не ПРИВАТНИХ чи СПЕЦЗАКЛАДАХ!
Тоді з’явиться шанс належного фінансування, придбання сучасної апаратури і призначення гідних зарплат лікарям та технічному персоналу!
P.S. Принагідно інформую, що я востаннє проходив лікування у Київській міській клінічній лікарні №9.
Микола Томенко, лідер партії Громадський рух “Рідна країна”