Черкаси намагаються врятувати проведення двох міжнародних матчів

15 Липня 2014 08:44

34У Черкасах намагаються врятувати проведення двох міжнародних матчів на Центральному стадіоні. 4 і 8 вересня тут мають зустрітися в рамках відбору на Чемпіонат Європи (U-21) 2015-го року збірна України з командами Швейцарії і Ліхтенштейну.  Принаймні, таких домовленостей вдалося досягти на початку липня після того як 8 червня на Центральному стадіоні Черкас молодіжна збірна відіграла свій міжнародний поєдинок із латвійцями. Той матч відбувся без жодних нарікань з боку УЄФА щодо організації поєдинку.

Утім, як пише “Черкаський спорт”, зараз проведення у Черкасах вересневих ігор під питанням. Справа в тому, що представники Швейцарії та Ліхтенштейну звернулися до УЄФА з проханням зіграти матч у Києві чи Львові, згідно попередньої директиви УЄФА.

Натомість із Черкас полетіли листи за підписами обласної та міської влади, а також представників ФК “Славутич” і ФФЧО до федерацій футболу Швейцарії та Ліхтенштейну, а також УЄФА. У листі йдеться про гарантії безпеки команд та вболівальників на стадіоні. Цей лист “Черкаський спорт” наводить нижче з очікуванням футбольного свята на початку осені.

14442444_0013444_002