Актор із серіала про Мухтара привіз у Черкаси виставку своїх картин

10 Квітня 2014 12:24
www.rada.cherkassy.ua

www.rada.cherkassy.ua

У Черкаському художньому музеї відкрили першу персональної виставку  Віталія Каіло “Faces” (“Обличчя”). Молодий художник представив 13 портретів відомих зарубіжних та українських особистостей у стилі поп-арт.
Портрети молодого художника дещо містичні та однозначно незвичні. На роботах молодого майстра можна побачити Сальвадора Далі, Сергія Бабкіна, Вуді Алена, Ліну Костенко та інших визначних особистостей.

“Робота над картинами до виставки розпочалась із портрету моєї майбутньої дружини. Саме з “КохАнна” і почалась робота над наступними портретами. Я зобразив різних непересічних на мій погляд особистостей середини ХХ – поч. ХХІ століття. Тут є і “залізна леді” Маргарет Тетчер, і Лютер Мартін Кінг, і Остап Ступка, і Святослав Вакарчук. Всі вони якимось чином змінили наше життя”, − зазначив Каіло.

www.rada.cherkassy.ua

www.rada.cherkassy.ua

Він родом із Херсона, нині живе в Києві, закоханий у краєвиди Черкащини, пише видання “ПроВсе”. Віталій – актор, який зіграв епізодичну роль у фільмі “Пастка”, серіалах “Порох і дробь” та “Повернення Мухтара-7”.