“Не можна допустити брудної президентської виборчої кампанії”, – Томенко

14 Квітня 2014 15:06
telegraf.com.ua

telegraf.com.ua

Аналізуючи першу медійну діяльність в регіонах команд кандидатів у президенти, народний депутат Микола Томенко зробив висновок, що від так званих технічних кандидатів та одноразових рекламних агентств масово пішло замовлення для розміщення матеріалів про: “дружбу Ю. Тимошенко з Лазаренком та її співпрацю з Медведчуком та Шуфричем”; “П. Порошенка як одного з засновників Партії регіонів та його олігархічні статки”; “О. Богомолець як прихильницю Черновецького і куму Кільчицької та її участь у розкраданні Києва”; “О. Ляшка та його інтимне минуле і фінансування Льовочкіним” тощо.

“Я нікого з політиків не беруся захищати, Я ХОЧУ ЗАХИСТИТИ СЕБЕ І КРАЇНУ ВІД ЩЕ ОДНІЄІ БРУДНОЇ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ! Невже нам не важливо сьогодні перевести дискусію на теми: як створити робочі місця, якою буде фінансова система країни, як реформувати науку, медицину і освіту, як не допустити духовної деградації нації?”, – запитує політик на свої сторінці у фейсбук.

На його переконання, “якщо не змінимо характер, ментальність (якщо хочете) президентських виборів, то будемо допомагати Путіну і Януковичу разом зі своїми коханками за келихом шампанського чекати, доки по Москві-ріці чи по Дону не пропливе «тіло з надписом «незалежна європейська Україна”.