У Чигирині просять повторити “Ланцюг Єднання”

17 Квітня 2014 15:00
emarka.net.ua

emarka.net.ua

У Чигирині  громада виступила з ініціативою знову провести акцію “Ланцюг Єднання”, яка проходила 12 квітня по всій Україні пройшла масштабна громадська акція “Ланцюг Єднання”, тільки в масштабах цього міста.

Тиждень тому чигиринці створили “живий ланцюг” взявшись за руки та вишикувавшись  вздовж вулиці Богдана Хмельницького біля мосту через річку Тясмин. Учасники заходу зафільмували та сфотографували його найяскравіші миті. Фото та відео було направлено до call-центру акції, після чого вони були виставлені у соціальній мережі Facebook. Відразу ж отримали і вдячний меседж від координаторів заходу: “Чигиринці! Ви справді круті! Україна не забуде кожного з вас”.

Редакція газети “Чигиринські вісті», яка активно підтримала “Ланцюг Єднання”, отримала чимало схвальних відгуків із різних куточків Чигиринщини. Багато земляків висловили пропозицію продовжити цю акцію і наступної суботи 19 квітня. Тому чигиринці знову зберуться цієї суботи  о 14 годині візьмуться за руки і  заспівають Гімн України, підтримуючи її мир та цілісність. А також помоляться за нашу державу перед днем великого воскресіння.

Джерело: Ремарка