Самооборона зібрала для матері загиблого журналіста із Корсунщини матеріальну допомогу

21 Квітня 2014 13:46
vikka.ua

vikka.ua

Центральний штаб Самооборони Майдану зібрав для матері загиблого журналіста, майданівця Василя Сергієнка 10 тисяч гривень.

Про це з посиланням на сотника корсунської самооборони Олега Собченко повідомляють ВІККА-новини.

Кошти збирав сотник Роман Орищенко (на фото). Він же передав їх мамі Василя Сергієнка Ніні Андріївні. Також самооборонці вирішили завершити ремонт однієї з кімнат у будинку Сергієнка, яку він напередодні своєї смерті почав перероблювати під санвузол.
“Для нас то буде за почесний обов’язок. Також важливо, аби старенька мати Василя якнайменше була сама, адже самій таке горе тяжко переживати…” – зазначив Собченко.

Як відомо, 5 квітня 2014 року в лісі біля села Виграїв Корсунь-Шевченківського району було знайдено тіло по-звірячому закатованого прихильника ВО “Свобода”, громадського діяча, журналіста Василя Сергієнка. Убивці нанесли журналістові низку ножових поранень, зокрема в область нирок та серця, шиї, потилиці. Крім того, на тілі Василя Сергієнка помітні сліди катувань: розбита голова, перебиті коліна. Злочинці намагалися сховати тіло у лісі на 130-му кілометрі траси. Яму прикидали сміттям.