Патріотичні черкаські матусі готові дати відсіч сепаратистам

22 Квітня 2014 08:48
geografica.net.ua

geografica.net.ua

Розмістити креативну антисепаратистську “розтяжку” на автомобільному мосту на в’їзді в Черкаси з боку Золотоноші хочуть черкаські матусі-форумчанки.

“Ідея виникла в ході обговорення нинішньої суспільно-політичної ситуації в Україні. Хоч ми і в декреті, та не можемо бути осторонь тих подій, які вирують на сході країни. Тому хочемо розмістити борд на в’їзді до Черкас, попередження для сепаратистів – вони тут небажані гості, – розповідає Ксенія Розум, одна з ініціативних учасниць форуму “Клуб черкаських мамочок”. – Зараз обговорюємо напис, який має бути на “розтяжці”. Серед робочих варіантів: “Черкаська земля горить під ногами сепаратистів”, “Ми, мами Черкас, попереджаємо: сепаратистів на обід з’ідаємо!”, Черкаси – серце України, сепаратисти, ГЕТЬ З КРАЇНИ!”. Коломойський грошима бореться із сепаратистами, а ми в такий спосіб будемо їх залякувати!”.

Єдине, що непокоїть патріотичних матусь – кошти. Виготовлення, розміщення “розтяжки” й оренда на місяць обійдеться у майже 2 тисячі гривень. Оскільки мами в декреті не мають великої фінансової можливості, тому збирають з міста “по нитці”. Та сподіваються, що їх ідея знайде підтримку серед черкащан.