У відповідь на вимогу Самооборони змінити “ворожі” кольори АТБ, черкащани радять заборонити прапор Франції й зубну пасту

22 Квітня 2014 11:43

atbКурйоз у Черкасах – місцева Самооборона звернулася до центрального офісу мережі супермаркетів “АТБ” у Дніпропетровську з проханням змінити кольорову гаму емблеми мережі супермаркетів.

“У зв’язку з ситуацією в Україні, патріотично налаштований люд помітив збіг кольорів емблеми із кольорами прапору Російської Федерації. Щоб у населення країни не виникало питання стосовно пропаганди Росії з боку “АТБ”, пропонуємо переглянути різні варіанти для запобігання негативних ситуацій”, – пояснює Самооборона своє прохання.
Якщо ж змінити кольорову гаму неможливо, самооборона пропонує “АТБ” випустити патріотичний ролик, що піднімав би дух українців, зазначають “ВІККА-новини”.

vikka.ua

vikka.ua

У соціальних мережах ініціатива Самооборони підтримки, м’яко кажучи, не знайшла. Наприклад, користувачі фейсбуку почали активно тролити самооборонівців і радити їм звернутися з вимогою до уряду Франції замінити кольорову гаму на французькому прапорі, теж біло-червоно-синьому, як і прапор РФ. Чи скасувати заборонити використання зубної пасти “Аквафреш” – за знову ж таке “непатріотичне” поєднання білого, синього й червоного кольорів.