Фракцію “Батьківщини” в Черкаській облраді покинув її керівник

15 Травня 2014 08:52

Про складання повноважень голови фракції ВО “Батьківщина” в Черкаській обласній раді повідомив її вже колишній керівник Володимир Гресь. Він також подав заяву про вихід із фракції  “Батьківщини”. Працюватиме в облраді як позафракційний депутат.

“Фракція “Батьківщина” буде підтримувати на президентських виборах Юлію Тимошенко, а я, як і деякі члени фракції, підтримую  єдиного кандидата, котрий, маючи найбільший рейтинг, має виграти вже в І турі виборів – Петра Порошенка. Тому в цьому питанні наші шляхи з “Батьківщиною” розходяться, – зазначив Гресь. – Однак ми готові співпрацювати як представники демократичних сил”.

Водночас Гресь не виключає варіанту, що Юлія Тимошенко перед днем виборів Президента  25 травня сама виступить із закликом до українців голосувати за Порошенка.

Володимир Анатолійович висловив переконання, що кандидатові в Президенти необхідно перемагати вже в І турі виборів: “В умовах війни з Росією другий тур виборів Україна просто не витримає”.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Гресь написав заяву про вихід із партії, мотивувавши своє рішення тим, що “Батьківщина” виконала свої цілі: стала партією влади і домоглася звільнення Юлії Тимошенко.