У Городищі понад 300 тисяч гривень на ремонт дороги поклали чиновники в кишеню

28 Травня 2014 16:47

1503Прокуратурою Городищенського району розпочато кримінальне провадження за фактом підроблення службовою особою міської ради акту про виконання ремонтних робіт на суму понад 300 тис грн.

Так, прокуратурою району проведено перевірку щодо додержання вимог природоохоронного та бюджетного законодавствав діяльності Городищенської міської ради, під час якої виявлені порушення.

У ході перевірки встановлено, що службовими особами вказаної міськради у 2013 році перераховано бюджетні кошти на вищевказану суму на виконання робіт по капітальному ремонту під’їзної дороги до міського сміттєзвалища. Але, зазначені роботи до цього часу не проведені, зазначають в обласній прокуратурі.

Однак, у грудні минулого року посадовець міськради та підрядник підробили документи, склали та підписали акт приймання виконаних ремонтних робіт.

За результатами перевірки прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого            ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Досудове розслідування триває.