У лікарнях на Сході путінські найманці реєструються Пушкіними і Некрасовими, – нардеп

29 Травня 2014 11:35

tsn.ua

У контексті останніх подій на Сході України, вочевидь, треба говорити про те, що на території Донецької та Луганської області проти територіальної цілісності та незалежності України воюють не росіяни чи чеченці, а “кадировці” та “путінці”. Таку думку висловив народний депутат Микола Томенко.

Як інформують його працівники медичних установ зі Сходу України, що надають медичну допомогу всім, хто до них звертається, група приїжджих найманців оригінально реєструється в лікарнях, називаючи себе то Пушкіними, то Некрасовими.

“Іронія і трагізм ситуації полягає в тому, що, очевидно, “кадировці” і “путінці” таким чином пропагують російську мову і культуру на території Сходу України. Адже саме про необхідність захисту російської культури на Сході, якій ніколи нічого тут не загрожувало, завжди говорив Путін… Насправді ж виявляється, що ці люди сіють смерть, агресію і ненависть”, – зазначив Микола Томенко.

Саме тому, на його переконання, для пошуків шляхів виходу із ситуації треба розуміти, що йдеться не про захист російської культури на Донеччині чи Луганщині, а про цілеспрямовану агресію Путіна на Україну.