Чигиринські дітлахи помолилися за мир в державі й безпеку українських військових

5 Червня 2014 11:48
remarka.net

remarka.net

4 червня уся світова спільнота відзначила Міжнародний день безневинних дітей — жертв агресії. Цю дату запропонувала відзначати Генеральна Асамблея ООН, займаючись проблемами палестинських територій. Саме тоді, у 1982 році, країни-члени ООН закликали усіх висловити співчуття по відношенню до безневинних дітей Палестини та Лівану, які стали жертвами ізраїльської агресії.

remarka.net

remarka.net

Нині під загрозою опинилися діти зі Сходу нашої держави. Зараз їм дуже необхідна наша підтримка. 4 червня школярі чигиринських шкіл зібралися на центральній площі міста, щоб провести громадську акцію “Не стріляйте в янголят!”.  Акція розпочалася з молебню за мир в

remarka.net

remarka.net

Україні та безпеку і здоров’я українських дітей та військових. Діти виготовили символічних паперових пташок жовтого та блакитного кольорів, які прикріпили до дерева, взяли участь у флеш-мобі “Долонька підтримки”, залишивши свої кольорові долоньки на великому білому полотні, та підписали листи зі словами підтримки, які будуть передані до Донецької та Луганської областей.

Джерело: Ремарка