На цьому тижні в Черкаському театрі – прем’єра маніакальної комедії (відео)

10 Червня 2014 16:42
facebook.com

facebook.com

На цьому тижні Черкаський академічний музично-драматичний театр ім. Шевченка представить на розсуд публіки третю прем’єру з початку року – “Мізантроп” Жана-Батіста Мольєра.

Режисер прем’єра Олесь Павлютін зазначає, що досі “Мізантроп” на українській сцені не ставився. Черкащани будуть першими, хто взявся за цей безсмертний твір класика французької драми.

Отож на прем’єру, яку в театрі означили як “маніакальну комедію”,  чекають у п’ятницю 13 червня та в середу, 18 червня. Початок – о 18.30.

Анонс вистав театру на тиждень:

14 червня, субота, початок о 17 год.
КАЙДАШЕВА СІМ’Я (трагікомедія за повістю Івана Нечуя-Левицького). Жив-був собі на світі Омелько Кайдаш. Про життя говорив розумно, пив собі гірку та колеса для возів лагодив. І була в нього сварлива дружина та двоє задиркуватих синів. Привели сини у хату невісток – і почалося: зранку сварка, а навечір – бійка. І так день у день. Та й годі сподіватися на мир, коли перед нами справжнісінька кайдашева сім’я.

15 червня, неділя, початок о 17 год.
МАРТИН БОРУЛЯ. Людині притаманно чогось хотіти, кудись дертися, щось комусь доводити. Та ж чи насправді це потрібно? Куди дійдемо, як бажання здійсниться? Можливо, краще зупинитися?…Заможний селянин Мартин Боруля, посварившись із поміщиком Красовським, затіває судовий процес, щоб довести, що він такий же дворянин, як і сам Красовський. Мрія стати вище, вагоміше цілковито поглинає героя, котрий з рештою за тією химерою втрачає здатність реального сприйняття світу… Іскрометна комедія класика української літератури Івана Карпенка-Карого.

DSC06933_новый размер17 червня  вівторок, початок о 18 год. 30 хв.
СНІДАНОК З ВОРОГОМ. Вистава, що перегукується із подіями на південному сході країни, окупацією і анексією Криму, військовою агресією з боку Росії. Вистава про любов, сильнішу за ненависть і смерть. Комедія абсурду за мотивами Фернандо Аррабаля, поставлена на черкаській сцені молодим режисером, емігрантом із Криму Антоном Романовим.

Ціна квитків від 20 грн.
Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18