Чому у черкаському театрі досі апокаліпсис? (відео)

25 Червня 2014 10:00

 

cherkassy.glo.ua

cherkassy.glo.ua

Журналісти навідалися до Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Обласна влада до цього часу не знайшла необхідних коштів для ремонту приміщення. 

За словами заступника голови  ОДА Віталія Коваля, подання на Міністерство культури щодо фінансування ремонту театру були відправлені ще у березні. Але, враховуючи ситуацію в країні, жодних коштів це наразі не передбачено. Натомість планували зібрати гроші на ремонт на концерті.

“Проект “Шевченко пророк”, який мав реалізовуватись на День Конституції. У зв’язку з подіями в державі він переноситься. Суть проекту полягає в тому, що Мінкульт за участі режисера театру Проскурні провели промоушен-акцію на Олімпійському стадіоні. Там планують зібрати світових рок-виконавців, які виконують твори Шевченка. Попередньо ледь не гурт “Металліка” має виступати. Але все переноситься в зв’язку з воєнними діями. Мета проекту – за виручені з продажу квитків на концерт кошти відремонтувати Черкаський драмтеатр”, каже Коваль.

Утім, за словами пана Коваля, цей концерт може відбутися на День Незалежності.

Джерело: Нова Доба