“Солідарність” утворила 5 міських і 20 районних організацій

26 Червня 2014 14:53
provce.ck.ua

provce.ck.ua

Партія “Солідарність” на Черкащині шукає активних, професійних та патріотичних людей, які готові на ділі втілити принцип життя по-новому. Про це на першій обласній партійній конференції повідомив голова Черкаської обласної організації партії, депутат міськради Олег Свинарчук.

“Розбудова структури та пошук нових смислів і форм діяльності має стати нашим завданням. Ми виконуємо роль локомотиву, адже саме Черкаси стали першим містом, де працюватимуть депутати  від партії «Солідарність». Тож на нас дивиться вся Україна”, – каже Свинарчук.

Результатом першої конференції Черкаської обласної організації “Всеукраїнського об’єднання “Солідарність” стало утворення 20 районних організацій, а також створення міських організацій у містах Ватутіне, Золотоноша, Канів, Сміла та Умань. Чітко окреслили й основні принципи діяльності партії Президента на Черкащині.

Обговорили партійці і свою основну об’єднавчу ідею. Як виявилось, потужною об’єднавчою силою є допомога українській армії, яка захищає цілісність держави у східних регіонах країни. Активісти “Солідарності” із районів навіть ділилися досвідом організації збору допомоги і доставки її в зону АТО.

На конференції зазначили, що партія орієнтується на позачергові вибори сільських голів у 10 населених пунктах Черкащини, оголошені на 26 жовтня цього року. Не менш важливими орієнтирами є і місцеві вибори у жовтні 2015 року та дострокові парламентські вибори, які, не виключено, можуть бути оголошені вже цієї осені.

Джерело: Прочерк