«Рідна Черкащина» не дозволить вкрасти свою назву

27 Червня 2014 12:58

Як стало відомо, сьогодні в Черкаській облраді обговорювались питання щодо створення нових депутатських груп, зокрема, з назвою «Рідна Черкащина».

Інформуємо, що «Рідна Черкащина» – популярне на сьогодні Інтернет-видання Черкаської області, засновником якого є Фонд Миколи Томенка «Рідна країна».

Інтернет-видання «Рідна Черкащина» (www.ck.ridna.ua) є одним із найпопулярніших українських регіональних ЗМІ. Так, за даними рейтингу сайтів www.top.bigmir.net, серед 1808 зареєстрованих в рейтингу сайтів, «Рідна Черкащина» входить до десятки-п’ятнадцятки найвідвідуваніших регіональних сайтів України з кількістю відвідувачів – не менше 5-10 тисяч осіб в день.

Крім того, інформуємо, що Фонд «Рідна країна» у минулому році започаткував випуск друкованого видання – Інформаційного бюлетеня «Рідна Черкащина».

RCHRCH2Тож спроба використання назви «Рідна Черкащина» без погодження з Фондом «Рідна країна», яка є засновником і власником «Рідної Черкащини», вважатиметься порушенням авторських прав.

Інформаційні ресурси «Рідної Черкащини», в свою чергу, усіляко захищатимуть свою назву, яка на сьогодні серед черкаських медіа є брендом видання корисної, позитивної і пізнавальної інформації.

 “Рідна Черкащина”