Олійником-молодшим, який досі прокурорствує на Черкащині, займеться Генпрокуратура

4 Липня 2014 12:40

250636Біля Черкаської обласної прокуратури сьогодні вимагали відставки прокурора Черкаського району Руслана Олійника. Він – син одіозного нардепа екс-регіонала Володимира Олійника, автора “драконівських законів” 16 січня.

Під прокураторую зібралися громадські активісти, представники Самооборони Майдану, депутати районної ради. Вони підписали звернення до Генеральної прокуратури, обласного прокурора та голови Черкаської ОДА з вимогою звільнити Руслана Олійника, інформує vikka.ua.

До мітингувальників вийшов заступник обласного прокурора Михайло Кунденко, який зазначив, що на вимогу громадськості було проведено перевірку діяльності Руслана Олійника. Виявилися численні порушення. Зараз вирішується питання щодо звільнення Олійника-молодшого з посади районного прокурора. За словами Кунденка, всі матеріали будуть передані до Генеральної прокуратури.

Нагадаємо, що у квітні цього року представники Народної ради Черкаського району вже вимагали відставки районного прокурора Руслана Олійника. Активісти пікетували Черкаську обласну прокуратуру, звинувативши Олійника у невиконанні службових обов’язків. Тоді обласний прокурор Віктор Миколенко пообіцяв провести перевірку.