Унаслідок обстрілу “Довжанського” поранено трьох прикордонників із Оршанця

10 Липня 2014 14:00
dpsu.gov.ua

dpsu.gov.ua

Терористи здійснили мінометний обстріл пункту пропуску “Довжанський”. Також проти силовиків працювали снайпери бойовиків. П’ять військовослужбовців поранено. Про це повідомив у своєму фейсбуку керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, підбиваючи підсумки подій минулої доби.

Серед поранених поблизу застави “Довжанська” – прикордонники Черкаського Навчального центру прикордонної служби “Оршанець”, зазначив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. За його інформацією серед поранених – троє з Оршанця. “Стрілянина велася з боку Росії”, – зауважив Ткаченко.

Як повідомляють у ДПСУ, лише протягом двох останніх днів у результаті мінометних обстрілів пункту пропуску “Довжанський” терористами було випущено близько 200 снарядів. Усі вони досить точно потрапляли у залишки будівель та споруд у пункті пропуску. У результаті чого інфраструктура застави майже повністю знищена.

Ще три місяці тому у цьому пункті пропуску для міжнародного сполучення вирувало життя і щодня оформлялося близько 3 тисяч громадян та 800 легкових і вантажних транспортних засобів. Сьогодні біля “Довжанського” не літають навіть птахи…