Створено інтерактивну біографію Тараса Шевченка

25 Липня 2014 17:15
b2blogger.com

b2blogger.com

Найбільша електронна бібліотека української літератури “УкрЛіб” презентувала інтерактивну біографію Тараса Григоровича Шевченка.

В онлайн-біографії, створеній за допомогою сучасних технологій, життя Кобзаря відображається картинами і ескізами Тараса Григоровича та інших художників, а також його цитатами, публікаціями та поезією.

Творці проекту вважають, що інтерактивна біографія спростить вивчення життя і творчості Великого поета в першу чергу школярам, бо сучасній освіті необхідні новітні технології візуалізації інформації. Але цей проект буде цікавий не лише учням, але і всім охочим поглибити свої знання або ознайомитися з життям Шевченка в новому світлі.

У майбутньому команда “УкрЛіб” планує і далі продовжувати розвиток проекту, наповнюючи його новими фарбами і яскравими кольорами, музичним супроводом і відеоматеріалами, перекладом на інші мови.

Бібліотеку “УкрЛіб” створено в 2000-му році. Вона налічує більше 80 000 електронних книг і навчальних матеріалів з української та зарубіжної літератур. У 2010-му році “УкрЛіб” отримала нагороду “Знак Якості”.

Джерело: b2blogger.com