З’являються кандидати на проміжні вибори до Черкаської обласної ради

6 Серпня 2014 15:00
procherk.info

procherk.info

На 31 серпня призначено проміжні вибори до Черкаської обласної ради на двох одномандатних виборчих округах №44 (Золоноша) і №45 (Канів). Вибори відбудуться через смерть обласних депутатів – Володимира Лук’янця й Івана Синенка.

Уже оприлюднюють прізвища кандидатів, які балотуватимуться на цих округах. Зокрема, своїх претендентів висунули ВО “Свобода”, УДАР і ВО “Батьківщина”.

Так, від “Свободи” по окрузі №44 піде Олександр Лошков, по №45 – Анатолій Чупилка. Олександр Лошков є головою Золотоніської міської організації ВО “Свобода”, помічником-консультантом народного депутата України від ВО “Свобода” Юрія Сиротюка. За фахом – юрист. Анатолій Чупилка – активний учасник Революції гідности. Був на Майдані від самого початку революційних подій і аж до закінчення. Зараз бере участь в антитерористичній операції.

Канівська міська організація ВО “Батьківщина” висунула кандидата у депутати по округу №45 Валерія Хоменка – 48-річного підполковника міліції запасу. Свого часу Канівський Майдан висував Валерія  Хоменка на посаду очільника міліції міста.

УДАР пропонує по виборчому окрузі № 44 Тетяну Говоркову, а по виборчому окрузі № 45 Григорія Танану. Екс-“батьківщинівка” Тетяна Говоркова очолює в Золотоноші міську організацію партії УДАР і є помічником нардепа Віталія Іляшенка та головою фракції партії УДАР у Золотоніській райраді. Григорій Танана – член правління Канівської районної організації УДАРу, в 2010 році балотувався в обласну раду.